Фалшиви имейли за образувани изпълнителни дела заради непогасени задължения към Националната агенция за

...
Фалшиви имейли за образувани изпълнителни дела заради непогасени задължения към Националната агенция за
Коментари Харесай

Фалшиви имейли за образувани изпълнителни дела заради непогасени задължения към НАП

Фалшиви имейли за формирани изпълнителни дела заради непогасени задължения към Националната организация за приходите се популяризират още веднъж в интернет, оповестяват от Национална агенция за приходите.

Към към писмата има прикрепен файл, съдържащ злотворен код. При отварянето му, компютърът на получателя може да бъде инфектиран с вирус, който да открадне персонални и финансови данни.

Като адресант на подправеното електронно писмо е посочен частен правосъден реализатор (ЧСИ) Стефан Петров, като в имейла се пресъздава електронен адрес: [email protected].

От адвокатската фирма на Стефан Петров, са безапелационни, че не са изпращали имейли с сходно наличие до длъжници на Национална агенция за приходите.

От организацията предизвестяват, че това съставлява класическа форма на  " фишинг "  атака, чрез която се цели кражба на персонална информация в интернет - потребителски имена за достъп, пароли, банкови сметки и т. н.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР